Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avsallar Mahallesi'nde kapsamlı bir asfaltlama çalışması başlattı.

AVSALLAR MAHALLESİ’NDE ASFALT SEFERBERLİĞİ

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avsallar Mahallesi'nde kapsamlı bir asfaltlama çalışması başlattı. Ekipler, mahalledeki ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde titizlikle çalışarak, bölge sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimine kavuşmasını hedefliyor.

Mahalle Halkı Konforlu Ulaşıma Kavuşuyor

Son yıllarda hızla büyüyen Avsallar Mahallesi’nde sürdürülen asfaltlama çalışmaları, mahalle halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Avcılar, Konyalılar, Zeytinlik ve Laz İsmail gibi birçok cadde ve sokakta tamamlanan çalışmalar, en son Kara Mehmetler Caddesi'nde sathi kaplama işlemiyle devam etti. Bu sayede bölge sakinleri daha rahat ve güvenli bir ulaşıma kavuştu. Çalışmalar, Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, Fen İşleri Müdürü Atahan Uyar ve Avsallar Mahalle Muhtarı Hayri Yıldırım’ın yakından takibiyle sürdürülüyor. 7 kilometreden fazla asfalt dökülen mahallede, çalışmalar hız kesmeden devam edecek.

Muhtar Yıldırım’dan Teşekkür Mesajı

Avsallar Mahalle Muhtarı Hayri Yıldırım, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye Başkanımızın desteğiyle mahallemizde çok ihtiyaç duyulan asfalt çalışmalarına başladık. Kendisine ve ekiplere çok teşekkür ederim. Bu çalışmanın altyapısı tamamlanan diğer bölgelere de yayılmasını umuyoruz ve devamının geleceğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Alanya İçerikleri

Alanya'da 150 Milyon Avokado Hedefiyle Hasat Başladı
Alanya'da Din Görevlileriyle Eylül Ayı İstişare Toplantısı Düzenlendi
Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Paköz Göreve Başladı
Alanya'da Bed-i Besmele ve Mevlid-i Nebi Haftası Coşkusu
ALKÜ'de Yüksek Lisans Programlarına Üç Yeni Bölüm Eklendi