Alanya'da Bed-i Besmele ve Mevlid-i Nebi Haftası Coşkusu

Alanya İlçe Müftülüğü Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda Bed-i Besmele ve Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı.

Alanya İlçe Müftülüğü Hz. Hatice 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda, Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen Bed-i Besmele Programı, çocukların coşkulu gösterileriyle kutlandı.

Program, Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi ve minik öğrenciler, Besmele ile başladıkları eğitim yolculuklarını özel salavatlar ve ilahilerle taçlandırdı.

Veliler Gururla İzledi

Programa katılan veliler, çocuklarının Kur'an-ı Kerim’e olan sevgisini ve dini bilgilerini öğrenme sürecindeki özverisini gururla izlediler. Müftü İlhan, 4-6 yaş grubundaki eğitimin önemine vurgu yaparak, miniklerin İslam’ın temel değerleriyle tanışmasının topluma ışık tutacak bir nesil yetiştirilmesinde kritik bir rol oynadığını belirtti.

Hediyeler ve Dualarla Kapanış

Program sonunda, çocuklar hediyelerini ve Elif-ba ile ilmin anahtarı olan kalemlerini İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan ve Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay’ın elinden aldılar. Etkinlik, dualar ve iyi dileklerle son buldu. Katılımcılar, böyle anlamlı bir programın her yıl düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Alanya İçerikleri

Alanya'da 150 Milyon Avokado Hedefiyle Hasat Başladı
Alanya'da Din Görevlileriyle Eylül Ayı İstişare Toplantısı Düzenlendi
Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Paköz Göreve Başladı
ALKÜ'de Yüksek Lisans Programlarına Üç Yeni Bölüm Eklendi
Başkan Özçelik Altyapı Çalışmalarını İnceledi