Alanya'da Din Görevlileriyle Eylül Ayı İstişare Toplantısı Düzenlendi

Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı istişare toplantısında, din görevlileriyle hizmetlerin değerlendirilmesi yapıldı ve yeni göreve başlayanlara mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın başkanlığında, Alanya Kültür Merkezi'nde din görevlileri için Eylül ayı istişare toplantısı düzenlendi. Toplantı, Alara Camii İmam Hatibi Abdurrahman Ateş'in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Şube Müdürü Mehmet Fatih Arslan, idari konularda din görevlilerine bilgilendirmelerde bulundu.

Müftü İlhan, toplantıda Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Türkiye Diyanet Vakfı'nın hizmet ve faaliyetlerine dair bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda, Diyanet Akademisi tarafından “İmam Hatiplik Mesleki Eğitimi”ni başarıyla tamamlayan ve Alanya İlçesi'nde göreve başlayan din görevlilerine mezuniyet belgeleri Müftü İlhan tarafından takdim edildi. Müftü İlhan, yeni göreve başlayan din görevlilerine başarılar dileyerek, hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.

Toplantıya, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın yanı sıra Şube Müdürleri Kemal Becerikli, Mehmet Fatih Arslan, Muhammed Yılmaz, Murakıp Hasan Akpınar, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Paköz, Şef Mustafa Doğan ve diğer din görevlileri katıldı.

Alanya İçerikleri

Alanya'da 150 Milyon Avokado Hedefiyle Hasat Başladı
Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Paköz Göreve Başladı
Alanya'da Bed-i Besmele ve Mevlid-i Nebi Haftası Coşkusu
ALKÜ'de Yüksek Lisans Programlarına Üç Yeni Bölüm Eklendi
Başkan Özçelik Altyapı Çalışmalarını İnceledi