Başkan Özçelik Batı Mahallelerindeki Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Alanya Belediye Başkanı Özçelik, Batı Mahallelerindeki Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü altyapı çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Payallar, Türkler ve Avsallar mahallelerini ziyaret etti. İncelemelerine Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Fen İşleri Müdürü Atahan Uyar, Belediye Meclis Üyeleri ve her iki mahalle muhtarı da eşlik etti.

Payallar ve Türkler Mahallelerindeki Yenileme Çalışmaları

Özçelik, Payallar ve Türkler mahallelerini birbirine bağlayan önemli arterlerden biri olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen kapsamlı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ekipler, caddede genişletme çalışmaları yaparken, eski parke kaldırımları yenileriyle değiştirdi. Kavşaklarda yapılan genişletmeler, trafik akışını kolaylaştırırken yolun altyapısı da tamamen yenilendi. Asfalt çalışmaları ile vatandaşlara konforlu ve sorunsuz bir ulaşım sağlanması hedefleniyor.

Avsallar Mahallesi'nde Hızla İlerleyen Sathi Asfalt Kaplama Çalışmaları

Payallar’daki yenileme çalışmalarının yanı sıra, Avsallar Mahallesi’nde Bekirler Sokakta vatandaşların talepleri doğrultusunda sathi asfalt kaplama işlemleri gerçekleştiriliyor. Başkan Özçelik, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Payallar ve Türkler mahallelerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarımızın sonuna yaklaşıyoruz. Avsallar Mahallesi'nde ise 7 kilometre uzunluğunda sathi asfalt kaplama işlemini sürdürmekteyiz. Ekiplerimize kolaylıklar diliyor, tüm çalışmaların tamamlanarak vatandaşlarımıza konforlu ulaşım sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Bu metin, Alanya'nın batı bölgelerinde yapılan önemli altyapı çalışmalarının detaylarını ve Başkan Özçelik'in bu süreçteki rolünü kapsamlı bir şekilde aktarmaktadır.

Alanya İçerikleri

Alanya'da 150 Milyon Avokado Hedefiyle Hasat Başladı
Alanya'da Din Görevlileriyle Eylül Ayı İstişare Toplantısı Düzenlendi
Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Paköz Göreve Başladı
Alanya'da Bed-i Besmele ve Mevlid-i Nebi Haftası Coşkusu
ALKÜ'de Yüksek Lisans Programlarına Üç Yeni Bölüm Eklendi